Kirkkonummen Salamat0809 on 2008 ja 2009 syntyneiden kiekkoilijanalkujen joukkue. Pelaamme kaudella 2017-2018 F1 ja F2 -junioreiden Leijonaliigaa ja F2:n SC-Liigaa Malmilla syksyllä.

Laji Jääkiekko
Kotipaikka Kirkkonummi
Sarja Leijonaliiga F2 & F1
Jäseniä 48
Joukkue on avoin uusille pelaajille. Katso joukkueen ilmoitus pelaajapörssissä.
Jerry

Juha out, ollaan jo kesäloman vietossa ulkomailla.

Wilhelm ilmoittautui out

Wille edelleen veneilemässä, joten out

Tommi

Moi, Paitatilaus on menossa eteenpäin. Nyt pitäisi vielä saada paitoihin tulevat mainosmateriaalit seuraavassa muodossa:

Kaikki logot ja mallit tulee toimittaa meille vektorigrafiikalla: .cdr (CorelDraw), .ai (Adobe Illustrator), .psd tai .pdf. Mikäli logoa ei löydy vastaavana tiedostona, riittävän iso .jpg tai .png voi tulla kyseeseen. Tällöin resoluution tulisi olla vähintään 300dpi

Materiaalin voi toimittaa minun sähköpostiin mielellään tämän viikon aikana. Kerro samalla mihin kohtaan mainos on tulossa (selkään numeron alle tms)

Email: tommi(piste)heinonen(miuku)veeam(piste)com

Kiitos!

Terveisin,
Tommi

Lue loput viestit

Joukkueenjohtaja: Jerry Jalassola, salamat08@salamat.fi, 050 305 7171

Harjoittelemme 2-3 kertaa viikossa Kirkkonummen jäähallilla.